KANGGO Bagean
    13 Juni 2020

    Penyalahgunaan bocah: Menteri Kehakiman Christine Lambrecht ngrancang pasukan tugas

    Saiki dheweke pengin ngganti sesuatu! Menteri Kehakiman Federal Christine Lambrecht (54, SPD) pengin nglindhungi ...
    KANGGO Bagean
    19 Mei 2020

    Pembunuhan Susanna, Ali B. saiki uga disalahake amarga nglamar wong sewelas taun

    Pembunuhan sekolah Mainz sing jenenge Susanna, Ali B., wis salah maneh. Amarga saka…
    KANGGO Bagean
    28 April 2020

    Penyalahgunaan bocah ing Alberta ing tengah COVID-19 lan panguwasa ngelingake yen iki dudu perkara sing apik

    Jumlah kasus penyalahgunaan anak sing diajukake ing Pusat Perlindungan Anak Zebra sebaliknya
    KANGGO Bagean
    25 April 2020

    Anestesi lan nyiksa bocah lanang

    Pengacara korban, jaksa, penuntut lan pengacara pertahanan (saka kiwa) ing pengadilan ...
    KANGGO Bagean
    22 April 2020

    Pengadilan: penjara limang taun amarga nyiksa bocah

    Pelatih penyanyi lan sepak bola saka Münster lima dina Senin amarga penyalahgunaan anak sing serius
    KANGGO Bagean
    22 April 2020

    Cook nyoba maneh kanggo nyiksa bocah

    Düsseldorf (dpa) - Rong taun kepungkur dheweke nggambar bocah lanang saka Swiss tekan Düsseldorf ...
    KANGGO Bagean
    8 April 2020

    Wanita Edmonton sing nyandhak bocah-bocah menyang ruang paling ngisor nampa ukuman 8 taun

    Loro wanita sing njaluk guilty kanggo serangan ganas sawise bocah loro
    KANGGO Bagean
    8 April 2020

    Wong Cape Breton didakwa duwe pornografi bocah

    Wong 49 taun saka Lower L'Ardoise dipenjara Senin.
    ANAK MISYED
    8 April 2020

    Penyalahgunaan seksual bocah sing samesthine bakal tuwuh ing pandemik COVID-19, ujare ahli

    Para ahli nguwatirake babagan peningkatan penyalahgunaan bocah sajrone pandemi COVID-19.

    Tangan - Stop Child Abuse yaiku asosiasi nirlaba kanggo ndidik lan nyegah penyalahgunaan anak. Nyegah bocah-bocah ing taman kanak-kanak lan sekolah dhasar, kanthi lakon kayata "Paws adoh" lan "Awakku dadi", dadi perhatian sing paling gedhe. Weitere Informationen

    Bali menyang ndhuwur tombol
    Cedhak