ABUZIM FEMIJE
  13 2020 qershor

  Abuzimi i fëmijëve: Ministrja e Drejtësisë Christine Lambrecht planifikon forcën e punës

  Tani ajo dëshiron të ndryshojë diçka! Ministrja Federale e Drejtësisë, Christine Lambrecht (54, SPD) dëshiron të mbrojë kundër ...
  ABUZIM FEMIJE
  19 May 2020

  Vrasësi i Susanna-s Ali B. tani është i dënuar gjithashtu për përdhunimin e njëmbëdhjetë vjeçari

  Vrasësi i nxënëses së shkollës Mainz, Susanna, Ali B., u shpall përsëri fajtor. Për shkak të…
  ABUZIM FEMIJE
  28 prill 2020

  Abuzimi i fëmijëve në Alberta mes COVID-19 dhe autoritetet paralajmërojnë se kjo nuk është një gjë e mirë

  Numri i çështjeve të abuzimit të fëmijëve të paraqitur në Qendrën e Mbrojtjes së Fëmijëve Zebra është i kundërt
  ABUZIM FEMIJE
  25 prill 2020

  Anestezia dhe abuzimi i djemve

  Avokati i viktimës, prokurori, i akuzuari dhe avokati i tij mbrojtës (nga e majta) në gjykatë ...
  ABUZIM FEMIJE
  22 prill 2020

  Cook u përpoq përsëri për abuzim të fëmijëve

  Düsseldorf (dpa) - Dy vjet më parë ai tërhoqi një djalë nga Zvicra për në Dyseldorf ...
  ABUZIM FEMIJE
  22 prill 2020

  Aktgjykime: Pesë vjet burg për abuzim të fëmijëve

  Një këngëtar dhe trajner futbolli nga Münster është pesë të hënën për shkak të abuzimit serioz të fëmijëve
  ABUZIM FEMIJE
  8 prill 2020

  Gratë Edmonton që kufizuan fëmijët në bodrum marrin dënime 8-vjeçare

  Dy gra që pranuan fajësinë për sulmin e rëndë pas dy fëmijëve
  ABUZIM FEMIJE
  8 prill 2020

  Njeriu Cape Breton i akuzuar për posedim të pornografisë për fëmijë

  49-vjeçari nga Lower L'Ardoise u arrestua të hënën.
  F CHMIJT E MIRSUAR
  8 prill 2020

  Abuzimi seksual i fëmijëve pritet të rritet mes pandemisë COVID-19, thonë ekspertët

  Ekspertët janë të shqetësuar për një rritje të abuzimit të fëmijëve gjatë pandemisë COVID-19.

  Hands Off - Stop Abuzimit të Fëmijëve është një shoqatë jofitimprurëse për edukimin dhe parandalimin e abuzimit të fëmijëve. Parandalimi i fëmijëve në kopsht dhe shkollë fillore, me shfaqje të tilla si "putrat larg" dhe "Trupi im më takon mua" është shqetësimi ynë më i madh. më shumë informacion

  Kthehu në krye të faqes
  afër