NYIKSA ANAK
    13 Juni 2020

    Nyiksa anak: Menteri Kaadilan Christine Lambrecht ngarencanakeun gaya tugas

    Ayeuna anjeunna hoyong ngarobih hiji hal! Menteri Kaadilan Federal Christine Lambrecht (54, SPD) badé ngajagaan ngalawan ...
    NYIKSA ANAK
    19 Méi 2020

    Pembunuhan Susanna, Ali B. ayeuna ogé disabit-gugatan ku nyogok umur sabelas taun

    Anu maehan rajapati sakola utama Mainz, Ali B., janten kaliru deui. Kusabab éta…
    NYIKSA ANAK
    28 April 2020

    Nyiksa anak di Alberta di tengah COVID-19 sareng otoritas ngingetkeun yén ieu henteu hal anu hadé

    Jumlah kasus penderaan anak anu dikintunkeun ka Pusat Perlindungan Anak Zebra tibalik
    NYIKSA ANAK
    25 April 2020

    Anestesia sareng nyiksa budak lalaki

    Pengacara korban, jaksa, dituduh sareng pengacara pertahananna (ti kénca) di pengadilan. ...
    NYIKSA ANAK
    22 April 2020

    Penghakiman: Lima taun dipenjara pikeun nyiksa anak

    Pelatih panyanyi sareng soccer ti Münster lima dina Senén alatan nyiksa anak anu serius
    NYIKSA ANAK
    22 April 2020

    Masak dicobian deui kanggo nyiksa anak

    Düsseldorf (dpa) - Dua taun ka tukang anjeunna nyorong budak ti Swiss ka Düsseldorf ...
    NYIKSA ANAK
    8 April 2020

    Awéwé Edmonton anu murangkalih murangkalih ka ruangan bawah tanah nampi kalimat 8 taun

    Dua awéwé anu ngabela kaliru pikeun narajang langkung parah nalika dua murangkalih
    NYIKSA ANAK
    8 April 2020

    Lalaki Cape Breton anu didakwa gaduh pornografi budak

    Anu lami 49 taun ti Handap L'Ardoise ditahan dinten Senén.
    ANAK MISSED
    8 April 2020

    Ngalahirkeun seksual budak diharepkeun dugi ka tengah pandemi COVID-19, saur ahli

    Para ahli hariwang ngeunaan kanaékan panyiksa anak dina pandém COVID-19.

    Leungeun Pareum - Leungitkeun Panyalahgunaan Barudak mangrupikeun asosiasi nirlaba pikeun ngadidik sareng nyegah nyiksa anak. Pencegahan barudak di sakola TK sareng SD, sareng sandiwara sapertos "Paws jauh" sareng "Awak kuring milik kuring" mangrupikeun perhatian urang. inpo leuwih

    Deui tombol luhur
    deukeut